Els cercallibres més ràpids de la ciutat van ser els de Trinitat Vella, la Teixonera i Vilapicina. Concretament, van resoldre les dues pistes que es plantejaven i van trobar el llibre amagat en 29, 47 i 49 minuts respectivament. En canvi, els darrers en trobar-los van ser a la Salut, la Bordeta i el Turó de la Peira. Allà va costar entre sis i set hores localitzar les obres amagades.

Entre tots els cercallibres es van sortejar quatre lots culturals amb més llibres i entrades a museus, exposicions i espectacles. Els guanyadors han passat per BTV a recollir els premis al llarg d’aquesta setmana.

L’èxit del joc s’ha traduït en visites al web de Sant Jordi, 20.000 entre el 22 i el 25 d’abril, i també al web específic Barri&Llibre, que va tenir gairebé 11.000 visites en aquests dates. I una altra dada a tenir en compte: el 28 % de les pàgines vistes el 23 d’abril a tot btv.cat són de l’especial de Sant Jordi.

Com a curiositat, els barris en què més usuaris van consultar les pistes van ser la Dreta de l’Eixample, Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou i el Raval.