MARTA BURGOS, Harley Espanya “Se comprueban los frenos, las ruedas y se hace fuerza de piernas”. És la prova que demostra que tenir una Harley no és només cosa d'homes. I no és la única: motos amb la suspensió més baixa i amb un manillar més còmode, les fan aptes per a tots els públics. Els amants del motor poden trobar aquí tots els accessoris que necessiten per personalitzar les motos, un dels valors afegits que fan que Harley sigui molt més que una marca. JOSEP GRAÑÓ, director general de Harley Davidson “És un estil de vida, transgressor, de llibertat...és molt més que una moto. És la única marca que la gent es tatua al cos”. Harley no para d'innovar. És la primera vegada que aquesta Ultra Classic Trike veu la llum del dia. La gran novetat? Té tres rodes. També és una marca solidària. Custo ha dissenyat aquesta moto per subhastar-la i donar els diners a un Hospital de Sierra Leone. La traca final serà diumenge al matí, quan 10000 Harley envairan els carrers de la ciutat en la tradicional Desfilada de banderes.

La segona edició del Barcelona Harley Days compta amb diferents novetats. La primera és una carpa dedicada a les dones motards i un simulador de personalització de la moto. A més, durant els tres dies hi haurà concerts, exposicions, rutes guiades i desfilades. Les activitats són totalment gratuïtes i es faran a l’avinguda de Maria Cristina i al Moll de la Fusta.

Activitats per a tots els públics
Una altra de les cites més apreciades pels seguidors de Harley-Davidson seran les proves gratuïtes d’aquesta motocicleta per la muntanya de Montjuïc. A més, tots aquells que tinguin una Harley podran participar en les rutes guiades per Barcelona. L’acte més destacat, però, serà la desfilada que es farà pels carrers de la ciutat diumenge al matí. S’espera reunir més de 10 motos de totes les marques.