Però no tothom opta per comprar-ne. Una altra opció, fer el nostre propi ou de Pasqua. Primer cal tenir clar quins colors utiltzarem... En aquests tallers, el Museu de la Xocolata hi posa els ingredients i ells l'originalitat. ADRIÀ "Amb rodones, una lluna i una cara.. i aquí dalt he fet això." MIREIA GELAMBÍ, pastissera "Hi ha qui fa flors, qui fa una cara amb les perles, una corona, estrelles, ratlles... com que són nens tenen moltíssima imaginació." I per als pares, una manera de distreure's en família. NATÀLIA "Com els agrada tant la xocolata i sobretot al petit que és un histèric de la xocolata... Doncs per veure com es fan les mones i fer alguna cosa amb ells." Per a alguns, fins i tot, és una vocació MARTÍ "m'agrada ser pastisser cuiner i de tot." La principal dificultat saber utilitzar la mànega de pastisseria. AINHOA "És una miqueta difícil perquè em costa molt fer això així.... apretar per dalt, em costa." Últims retocs... vigilar que no es trenqui... i a gaudir de la xocolata.