Captaire de dia, i prostituta quan es fa de nit. Enriqueta Martí té dues cares amb què prova d'amagar la realitat. Disfressada de captaire, l'Enriqueta segresta nens que després prostitueix i sacrifica. Una història macabra, basada en fets reals, que aquí és tractada en un to burlesc per aconseguir fer riure els espectadors. ROGER PERA, actor "És un musical una mica canalla, que té una mica de tot. Té cavaret, té comèdia, té moments molt punyents, i moments molt dramàtics." A més, les funcions d'ahir van tenir un intèrpret d'excepció. Albert Guinovart, l'encarregat de compondre la música de l'espectacle, es va asseure al piano. Les 13 cançons combinen tant peces d'autor, de caire més personal, com melodies d'època, inspirades en els musicals barcelonins de principis de segle. ALBERT GUINOVART, compositor "El tema vaig pensar que no m'anava massa pel meu estil de música, però quan em vaig llegir el text em vaig enamorar, vaig pensar que el tema, que és tan escabrós, està molt ben tractat des del punt de vista del distanciament." Ambientada al 1912, l'obra només s'allunya de la història real en el desenllaç. El final de la vampira del Raval no té res a veure amb a mort d'Enriqueta Martí.

Albert Guinovart ha indicat que per a l’obra ha compost 13 temes, en els quals hi ha una certa recuperació del llenguatge d’aquella època, amb aires de cabaret, i que poden tenir reminiscències d’una altra peça seva, ‘Flor de Nit’.

Entre els actors hi ha Pep Cruz o Roser Batalla, Roger Pera, Jordi Coromina, Mingo Ràfols, Mercè Martínez i Valentina Raposo.