En un comunicat, Tamargo i Martínez han explicat que es desvinculen de Burn Media perquè personalment havien arribat al màxim en el projecte : “No estàvem cremats, el producte ens agradava i el mimàvem, però volíem altres reptes.” Els dos joves treballen ara en un nou projecte vinculat als dispositius mòbils que es posarà en marxa el mes de febrer.

La història de Jordi Tamargo i David Martínez és la de dos joves estudiants d’informàtica que van començar el seu camí empresarial als 17 amb VirtualBox Group. Més tard van cofundar Burn Media SL, propietària de Series Yonkis i Películas Yonkis, webs de referència per als seguidors de sèries o pel·lícules nacionals i internacionals.

Burn Media els contradiu

L’empresa de la qual formaven part ha emès un comunicat que contradiu obertament la versió dels dos joves. Asseguren que Tamargo i Martínez van abandonar el projecte “fa aproximadament un any”, i que per tant no estan vinculats als webs seriesyonkis.com i peliculasyonkis.com. La companyia nega també que ells fossin els cofundadors de l’empresa.

Burn Media desvincula la continuïtat dels dos webs de la marxa de Tamargo i Martínez, i els acusa de difondre informació poc veraç sobre l’estat actual del projecte.