La pluja va obligar a aturar a mitja funció l’espectacle inaugural del Grec Festival, ‘The pulse’. La companyia australiana de circ Gravity & Other Myths i el Cor de Noies de l’Orfeó Català només van poder interpretar una part del muntatge, que agermanava el circ i cant coral.

El públic es va anar aixecant, desplegant paraigües i posant-se impermeables, i, malgrat que en un inici semblava que l’espectacle es podria recuperar, es va acabar suspenent per la seguretat dels artistes. Per no deixar el públic remullat marxant a mig espectacle, per sorpresa, les coristes van interpretar algunes peces “a cappella” als jardins i es va donar coca i cava als assistents que es van quedar a esperar.

Els Jardins del Teatre Grec es van convertir en un petit teatre i molts dels assistents van poder gaudir del cant del Cor de Noies de l’Orfeó Català, que van improvisar alguns temes per no deixar als assistents un mal sabor de boca.

Públic seguint l’actuació sorpresa

Un espectacle amb entrades exhaurides i ampliades

‘The pulse’ és un espectacle molt esperat. De fet, aquesta setmana es van posar a la venda 200 entrades més en total de l’espectacle inaugural. Tot i que les entrades estaven esgotades s’hi han pogut encabir algunes butaques més.

Tot i que la inauguració no va poder mostrar tot el muntatge, es mantenen les funcions d’aquest divendres, 30 de juny, i dissabte, 1 de juliol. ‘The pulse’ és un espectacle sobre el poder de la col·lectivitat. Hi participen un total de 24 acròbates de circ contemporani, dirigits per Darcy Grant, i 36 veus del cor, dirigides per Buia Reixach i Feixes.

Un funàmbul per a la inauguració del Grec Ciutat

A més de la inauguració passada per aigua, encara n’hi haurà una més, el tret de sortida al Grec Ciutat. Serà diumenge, 2 de juliol, al passeig de Gràcia amb un funàmbul que creuarà aquesta emblemàtica via sobre una corda d’acer, un total de 350 metres.