Què?

El passeig de Gràcia acull, fins al diumenge 3 d’octubre, la 70a edició de la Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern. Els aficionats a la lectura i el col·leccionisme disposen de 36 casetes on poder fullejar i adquirir les obres.


Quan?

Del 17 de setembre al 3 d’octubre del 2021


On?

Al Passeig de Gràcia


Què hi trobareu

El president del Gremi de Llibreters de Vell a Catalunya i responsable de la fira, Marçal Font, explica que a la fira s’hi poden trobar llibres de tota mena, tot i que no hi ha novetats editorials. Exemplars des del segle XIII i XIV fins al segle XXI.

L’any passat, la mostra es va poder celebrar, tot i que ho va fer de manera “més local”. Aquest any hi assisteixen llibreters de Catalunya, Saragossa, València i Madrid.L’autor LGTBI, Biel Mesquida, el pregoner

Aquesta edició fa un reconeixement especial a l’escriptor Biel Mesquida. L’autor, que és una “figura clau” de la literatura LGTBI en llengua catalana, va ser l’encarregat de llegir el pregó que donava inici a la mostra. L’organització també ha instal·lat una placa amb el seu nom i la seva signatura en el Monument del Llibre de Joan Brossa. El cartell de la 70a edició ha estat obra del pintor Xavier Rodés, que ha presentat una marina com a “al·legoria de la Fira i el seu setantè aniversari”.