Noia recollint un cartell de la Mercè
Foto: Ajuntament de Barcelona

El cartell de la Mercè d’enguany, dissenyat per Malika Favre, ha tigut molt bona acollida entre els barcelonins. Tant és així que, per a alguns ciutadans, aconseguir-lo s’ha convertit en una odissea. Les 15.000 còpies que l’Ajuntament va imprimir per repartir gratuïtament es van exhaurir en qüestió d’hores. Per això, el consistori ha anunciat que n’ha imprès una tirada nova amb 15.000 exemplars més. En alguns espais on es reparteixen, però, ja s’han tornat a esgotar.

En d’altres, en canvi, encara en tenen força. És el cas del Centre Cívic Zona Nord on aquest dissabte hi havia un centenar d’exemplars.

On es pot trobar el cartell?

Els cartells s’estan repartint en més d’una trentena d’equipaments de la ciutat. Per ajudar tots aquells que estan corrent una autèntica gimcana per aconseguir la il·lustració, el consistori ha habilitat un web de consulta que s’actualitza constantment i indica si l’equipament encara disposa de cartells o si els ha exhaurit.

A part de recollir-lo físicament, aquest cartell, com els de les edicions dels darrers anys, també es pot descarregar per imprimir des del repositori de cartells de l’Ajuntament.

Top Manta estampa el cartell en bosses

El disseny de l’obra de Malika Favre, que mostra una dona que s’alça com una reina, plena de detalls que fan referència a la ciutat, també s’ha estampat en bosses “totebag”. L’Ajuntament ha fet la comanda al Sindicat de Manters, que s’ha encarregat de confeccionar i serigrafiar les bosses que s’han entregat al consistori.