Set dies sense café és el repte de la primera edició de la revista ‘Ets el que menges’. Amb aquesta secció, el web proposarà petits desafiaments als usuaris per deixar de prendre aquells aliments que malmeten la salut. Aquest és només un exemple de tot el contingut que recull aquesta nova publicació digital.100511etselquemenges+

La iniciativa recull temes d’actualitat relacionats amb la nutrició, l’opinió d’especialistes en forma d’articles i entrevistes a personatges coneguts que parlaran d’una alimentació responsable. Conscients de la importància d’adquirir bons hàbits des de la infància, ‘Ets el que menges’ aposta per una secció adreçada als pares i els fills. Els consells i les propietats nutricionals de determinats aliments estan agrupats a les seccions El Rebost i L’alternativa. Tampoc podia faltar un espai per a les receptes que, de moment, compta amb les aportacions de Bernard Benbassat, Montse Vallory i Carme Ruscalleda.

100511etselquemenges2+

La iniciativa ha tingut molt bona acollida i ha rebut el suport tant d’empreses del món de l’agricultura ecològica com de metges i cuiners, un sector creixent a Catalunya que ara tindrà una plataforma on exhibir-se i poder créixer.