JOAN RIBAS, responsable de l'establiment "Elaborem el pa. Pensem que és un producte important per a la taula, important per a la gent, per a l'alimentació. I pensem que tornar a fer el pa com es feia abans, amb una fermentació que sigui lenta, amb una cocció que sigui en forns de pedra... Tot això dóna un resultat, que és el pa que fem i que oferim des d'aquí, des de Hänsel. Aquesta fermentació, que està tota la nit fermentant, fa que el pa, una vegada cuit, sigui fresc, sigui bo. I que a vegades diuen que el pa no dura. No, no, el nostre pa sí, perquè té aquestes característiques d'un pa fresc. La diferència del pa acabat de fer i el pa fresc, és que l'acabat de fer és allò que surt del forn, però el que és fresc és el que ha fermentat i el que s'ha cuit a continuació. El primer que nosaltres escollim o seleccionem són les matèries primeres quant al tipus de farines, tant sigui un pa blanc, integral, com després els pans especials que fem de nous, de blat de moro... La coca de forner és una coca d'abans, la coca de sempre. I aquestes coques de cada dia nosaltres les hem recuperat perquè hi ha un públic, un gran públic, que ens ho ve a demanar. I quan no troba, tenim algun problema."