Barcelona Innova Week 2021

La Barcelona Innova Week aterra a Barcelona. L’antic Smart City Week torna completament renovat. Del 8 al 14 de novembre, agents del sector públic i privat i entitats veïnals reflexionaran sobre la importància de la innovació per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i aconseguir una ciutat més sostenible, justa i inclusiva.

Ca l’Atelier, epicentre de la Barcelona Innova Week

La Barcelona Innova Week és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, organitzada i coordinada per la fundació municipal BIT Habitat. Del 8 al 14 de novembre, hi ha programades una trentena de tallers, visites, conferències i activitats lúdiques per a tota la família que tindran Ca l’Atelier com a escenari principal.

Entre els ponents més destacats hi ha Luis Pérez-Breva, autor de “Innovating: A Doer’s Manifesto” i director del MIT Innovation Teams; Areti Markopoulou, directora acadèmica de l’IAAC o Mònica Rikic, premi Nacional de Cultura de Catalunya 2021.

Aplicar la innovació per aconseguir un futur igualitari i sostenible

Els avenços científics i tecnològics han canviat la forma de vida de les persones, però en alguns casos han augmentat les desigualtats socials. En aquest context, la Barcelona Innova Week vol anar més enllà del concepte smart city i vol aconseguir que la innovació deixi de ser una paraula buida per convertir-se en el punt d’inici per aconseguir una ciutat més igualitària, sostenible i resilient.