En el programa d’aquesta setmana visitem el Parc Güell amb l’Escola la Pau de Sant Sadurní d’Anoia. En coneixem la història i com Gaudí s’inspirava amb la natura per donar forma a les seves obres. 
Amb els nens i nenes de l’Escola Estel hem anat al Teatre Nacional de Catalunya i hem après com són d’importants els llums a l’escena i el significat que atorguen a cada moment.
Els nens i nenes de cicle inicial de primària de l’Escola Proa s’afronten a sis reptes: pintar i crear obres d’art a la foscor, teixir, experimentar amb circuits elèctrics, programar robots, raonar a través del joc i fer joc simbòlic a la botiga o al centre veterinari. 

Els nens i nenes de l’Escola Frederic Mistral han fet un taller de cloenda del projecte ‘El nostre conte’ amb Montse Cervera, autora de ‘Què li passa a l’Elna?‘.

Llegim o què? Preneu-ne bona nota de les propostes que ens fan els nostres amics llibreters i el Què fer a Barcelona? ve ple de propostes.

Acabarem el programa amb el videoclip de la versió sardana del ‘Coti x Coti’, la ja popular cançó del grup The Tyets, que incorpora instruments de cobla.