Els sis acusats han decidit respondre només a les seves respectives defenses, breument i sense donar gaires detalls. Pel que fa als testimonis d’alguns dels membres d’ultradreta, han declarat que l’atac va ser sobtat i ràpid i que van rebre llançaments de pedres, maons i altres objectes i, també, cops amb pals o cadires del bar. Les víctimes també denuncien haver rebut insults i amenaces de mort.

La fiscalia els demana penes que sumen 15 anys de presó per lesions amb els agreujants de disfressa, abús de superioritat i motivació ideològica.

Els fets van tenir lloc el 12 d’octubre del 2013. Alguns manifestants ultres es trobaven a la terrassa d’un bar de la zona quan una quinzena d’antifeixistes tapats els van començar a agredir, causant-los talls i contusions a diverses parts del cos.

Concentració de suport als encausats

Els joves jutjats han rebut el suport de desenes de membres del moviment antifeixista que han desplegat una pancarta davant de la Ciutat de la Justícia amb el lema “Totes som antifeixistes”. El judici continuarà els pròxims dies 22 i 29 de novembre.