L’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla ha organitzat una reunió amb veïns del passeig perquè vol saber quins problemes els preocupen més. En aquesta primera trobada de l’any els  veïns han tingut ocasió de fer-los arribar les seves opinions. La major part dels veïns han coincidit a indicar que les activitats incíviques i el sorolls són les molèsties més rellevants.

Miquel Moncho va assistir a aquesta reunió. Viu al passeig des del 1949 i per això coneix molt bé com ha canviat en tots aquests anys. Ara assegura que “la vida s’ha tornat molt difícil. La gran part dels problemes són els turistes que es pensen que aquí es pot fer tot. Orinen al carrer, beuen al carrer i embruten molt. Aquest passeig s’ha convertit en una espècie d’autopista de l’excrement“.

Mitjancer amb l’Ajuntament

L’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla té la intenció de continuar mantenint reunions d’aquest tipus ja que, tal com recorda el seu president, Fermín Villar, “la nostra entitat no és una entitat comercial a l’ús. És una entitat també de veïns i per això creiem molt important saber què passa durant tot el dia, ja que la Rambla de dia i la Rambla de nit són diferents”.

Villar s’ha mostrat satisfet pel resultat d’aquesta trobada amb els veïns, que segons apunta “es van mostrar molt disposats a fer que el passeig millori i per això van aportar alguns suggeriments.” Villar s’ha compromès a fer de mitjancer amb l’Ajuntament i fer arribar a l’Administració les principals queixes dels veïns de la Rambla.