Mentre no arribi la sentència definitiva

, que segons la plataforma Som Paral·lel podria ser després de l’estiu, es mantindrà l’horari de l’ordenança singular. Per tant els bars i restaurants d’aquests dos carrers del Poble-sec hauran de recollir les taules de diumenge a dijous a les 23 h i a les 0 h els divendres i dissabtes.

Des de l’entitat veïnal asseguren que havien engegat un procés de negociació amb els restauradors de la zona per arribar a un acord sobre l’horari dels vetlladors, però de manera unànime van decidir trencar el diàleg i recórrer a la via judicial. Tot i això, la plataforma Som Paral·lel assegura que encara estan disposats a dialogar amb els bars i restaurants de Blai i Blesa per arribar a una solució intermèdia que garanteixi el descans veïnal i els interessos econòmics dels empresaris. Si això no tira endavant, també alerten que tenen previst organitzar-se i demanar a l’Ajuntament una reducció dràstica del nombre de taules.

betevé s’ha posat en contacte amb l’associació de restauradors dels carrers de Blai i Blesa, però no han volgut fer declaracions perquè consideren que s’està mediatitzant el tema i no volen crear més polèmica amb els veïns.