Durant l’esdeveniment s’han pogut veure idees de complements, roba ecològica i sostenible, vestits de núvia molt especials i col·leccions innovadores. Els alumnes han creat tots els treballs durant l’últim semestre del curs. En total, han tardat cinc mesos a portar-los a terme.

Alguns alumnes ja han creat la seva marca i, fins i tot, han venut algunes de les seves creacions, d’altres continuaran formant-se o treballaran per a empreses privades. Ramon Marquina, professor del Departament de Moda de la Llotja, assegura que els estudis tenen moltes sortides laborals. Afirma que el sector de la moda a Catalunya i Espanya es troba en un bon moment.

L’Elizabeth Bertolín ha creat la seva col·lecció de complements amb el nom de “Lúdic”. Bosses, mocadors i joies molt versàtils amb les quals els usuaris poden jugar i adaptar-les als seus gustos. La Mireia Insensé, en canvi, ha aprofundit en els processos de producció de la moda introduint-hi millores més respectuoses amb el medi ambient, com el patronatge sense residus o tècniques d’estampació artesanes inspirades en la cultura japonesa.

Aquesta és la quarta promoció d’alumnes dels estudis superiors en disseny en moda de la Llotja.