A la passarel·la de Cristina Fernández i la seva marca, Little Creative Factory, s’han pogut veure els seus dissenys per a la temporada primavera-estiu de l’any vinent. Teixits naturals nobles i volàtils com el tul o la reixeta que atorguen moviment a les peces. Ballarins de l’escola Ángel Corella han estat els encarregats de lluir els dissenys.

També ha desfilat la marca de moda infantil Boboli que, en aquest cas, presentava la seva col·lecció per a aquesta tardor-hivern. Amb marcada presència de faldilles, pantalons de campana i textures gruixudes i càlides. Al llarg de la jornada s’han programat fins a vuit desfilades. Ha destacat, a la tarda, la de la firma Antonio Miró. Els accessoris daurats n’han estat el fil conductor.

Per a aquesta vintena edició, la del desè aniversari, s’ha escollit de nou el Recinte Modernista de Sant Pau, on ja es va ubicar el 2014. Fins divendres hi desfilaran un total de 37 dissenyadors i marques, entre ells dissenyadors emergents com Mietis, Jnorig, Colmillo de Morsa o AMT. També s’hi podran veure veterans i firmes consagrades com Guillermina Baeza, Naulover, Lola Casademunt o Custo Barcelona. I dissenyadors i marques que visiten per primera vegada el 080 Barcelona Fashion com, per exemple, María Roch, Elena Estaun i Gema Sach.

Samarreta solidària

Aquesta edició disposa també d’un vessant solidari. Rubén Toledo ha dissenyat una samarreta commemorativa que es pot comprar a l’Open Area. Els diners que es recaptin de la venda aniran a parar al Casal dels Infants.