El César viu al carrer de Guadiana, número 12. Just davant de casa té tres contenidors que li impedeixen obrir les portes perquè, si ho fa, dificulta el pas dels veïns per la vorera. També es queixa que els contenidors generen pudor i problemes de seguretat, com quan es van cremar fa unes setmanes. César Albarran veí “Hi ha problemes de seguretat, d'accessibilitat, d'higiene perquè està tot ple de merda.Entren escarabats a casa, hi ha rates voltant per aquí. Ningú em vol escoltar, només m'envien e-mails del departament de neteja. Jo vull que vingui algú de via pública, suposo, o que tingui capacitat de decisió per dir aquí hi ha un problema greu i seriós i això s'ha de treure” Des del districte asseguren que als nuclis antics de la ciutat és especialment difícil trobar lloc per situar-hi els contenidors, sobretot ara que molts baixos s'han convertit en habitatges. La solució no és fàcil perquè la vorera està adaptada. Tot i això, es comprometen a analitzar el cas. Francesc Jiménez gerent Sants-Montjuïc “Seria estudiar la possibilitat de que aquest contenidor d'orgànica pogués passar a l'altra banda i veure si això és factible perquè hi ha un calaix a la vorera perquè pugui obrir els dos porticons sense que molesti el contenidor” Si finalment es pot traslladar el contenidor de matèria orgànica a l'altre costat, el César podria obrir les portes de casa seva sense molestar el veïnat abans de la propera audiència pública.

Quan el César va convertir el local del carrer del Guadiana, 12 en habitatge no s’imaginava les molèsties que podrien arribar a provocar-li els tres contenidors que hi havia just davant de casa. “Hi ha problemes de seguretat, d’accessibilitat, d’higiene perquè està tot brut. Entren escarabats a casa, hi ha rates voltant per aquí. Ningú no em vol escoltar. Jo vull que vingui algú que tingui capacitat de decisió per dir que aquí hi ha un problema greu i seriós i que això s’ha de treure”.

El gerent del districte, Francesc Jiménez, assegura que als nuclis antics de la ciutat, com és el cas d’aquesta zona de Sants, és especialment difícil trobar un espai alternatiu per als contenidors sobretot ara que molts baixos s’han convertit en habitatges. Tot i això, el districte es compromet a estudiar el cas amb el departament de neteja.

La solució podria ser traslladar el contenidor de matèria orgànica a l’altre costat. D’aquesta manera, el César podria obrir els porticons de casa sense impedir el pas dels vianants.