soundit monumental

Després d’una aturada provocada per la covid-19, torna SOUNDIT en una versió de petit format. El SOUNDIT Plaza és la resposta del festival a la fi del confinament per la crisi sanitària. Un festival amb un nou concepte sota el braç, més íntim, en què els assistents poden gaudir de sis hores de música asseguts en taules al costat del seu nucli familiar o d’amics. La primera sessió serà el diumenge 5 de juliol amb Velmondo i MLiR.

Cada cap de setmana, durant cinc setmanes consecutives, hi haurà un viatge musical en què dues figures de l’escena local faran un b2b, una trobada en què dos DJ comparteixen temes en una mateixa taula. Després de Velmondo i MLiRy, serà el torn de Pau Roca i Breixo Martínez aka Abu Sou el 12 de juliol; Virginie i Sama Yax el 19 de juliol; T Modet i Lucient el 26 de juliol i Sonido Tupinamba i Tama Rindo, que tancaran el festival el 2 d’agost.

Cartell del SOUNDIT Plaza

Diumenge 5 de juliol: Velmondo i MLIR

Diumenge 12 de juliol: Pau Roca i Breixo Martínez aka Abu Sou

Diumenge 19 de juliol: Virginie i Sama Yax

Diumenge 26 de juliol: T Modet i Lucient

Diumenge 2 d’agost: Sonido Tupinamba i Tama Rindo

 

Taules, distància de seguretat i artistes de l’escena local

SOUNDIT Plaza vetllarà per la seguretat dels assistents i farà complir amb totes les mesures higièniques necessàries. Hi haurà un número limitat de taules que s’hauran de reservar amb antelació i que es desinfectaran després de cada ús. Les entrades seran numerades, l’ús de mascaretes serà obligatori entre els assistents i es comptarà amb un servei de cambrers de taula. Un representant de cada taula serà el responsable de la compra de tots els tiquets del seu grup, que haurà de ser de 10 persones com a màxim. Les entrades tenen un cost de 12 €.