the chemical brothers

El nou directe de The Chemical Brothers és un dels xous electrònics més esperats del moment i es podrà veure per primer cop a l’estat espanyol dins la propera edició del festival Sónar, segons han avançat avui des de l’organització.

El mític duo britànic, format per Tom Rowlands i Ed Simons, presentarà la nit del dissabte 19 de juny del 2021 el seu nou xou audiovisual immersiu, creat al costat del seu col·laborador habitual, Adam Smith. The Chemical Brothers intercalaran els seus grans èxits amb temes del seu últim àlbum, ‘No geography’, reconegut per la crítica com un dels més sòlids de tota la seva carrera.

Així sonarà el nou espectacle de The Chemical Brothers:

Sónar 2021

La 27a edició de Sónar Barcelona i la 9a de Sónar+D tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de juny del 2021 als recintes firals de Montjuïc i el de la Gran Via de l’Hospitalet.

El Festival continua treballant en aquests moments amb els artistes, ponents i entitats participants per intentar reprogramar el 2021 la majoria de xous i activitats que s’havien de celebrar enguany. Paral·lelament, continuen treballant en l’edició extraordinària del Sónar+D que se celebrarà els propers 18 i 19 de setembre del 2020 al CCCB.