‘Què se n’ha fet de Baby Jane’ va ser una pel·lícula dirigida per Robert Aldrich l’any 1962. Un film protagonitzat per Bette Davis i Joan Crowford que va tenir molt d’èxit, en gran part, per la complicada relació entre les dues actrius (una rivalitat que ja venia d’abans però que es va accentuar durant el rodatge de la pel·lícula).

A partir de fets reals i d’anècdotes sorgides durant la gravació, Jean Marboeuf va escriure un text teatral sobre dues dames enfrontades i amb ànsies de tornar a destacar en un món, no ho oblidem, dominat pels homes i on les dones grans no hi tenien cabuda. Un espectacle que ara arriba al Teatre Akadèmia, protagonitzat també per dues grans actrius de casa nostra, Vicky Peña i Carme Elias, i que porta per títol ‘Què va passar amb Bette Davis i Joan Crawford?’ .

‘Feud’

També, sobre la relació entre aquestes dues actrius americanes, se n’ha fet una sèrie que es va estrenar l’any 2017 a HBO dirigida per Ryan Murphy i protagonitzada també per dues grans actrius: Susan Sarandon i Jessica Lange.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Teatre a Barcelona: obres en cartellera” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/teatre-barcelona-obres-cartellera/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

 

No us perdeu la resta de les novetats de la cartellera AQUÍ!