El cervell d’Albert Einstein o la pèrdua de memòria de Hernry Molaison són el punt de partida d’‘Incògnit’. Un text que fa un debat sobre la identitat de l’individu des de la vessant de la ciència, a partir de qüestions relacionades amb fets reals.

Per exemple, en els casos de la pèrdua de memòria a llarg termini ens fa plantejar el següent: si no podem recordar, seguim sent nosaltres mateixos? O amb el tema d’Einstein, ens preguntarem: realment analitzant el cervell, trobarem el lloc físic de la intel·ligència? I com aquestes, tantes altres preguntes que sorgeixen mentre avança l’espectacle.

 Tres històries creuades amb el cervell com a protagonista servides en clau de comèdia. Tres relats que passen en moments diferents però que es creuen de forma aleatòria en l’espai i el temps i que fan que el públic s’involucri intentant trobar aquesta relació entre ells.

Per fer-ho, només 4 actors damunt l’escenari que es posen en la pell de prop de 20 personatges! Són la Paula Blanco, l’Oriol Guinart, el Jordi Llordella i la Victòria Pagès que es posen sota les ordres de la Mònica Bofill per representar aquest text de Nick Payne.

Si voleu conèixer la resta de les novetats de la cartellera teatral d’aquesta setmana, feu click aquí!

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Teatre a Barcelona: obres en cartellera” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/teatre-barcelona-obres-cartellera/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]