El Nouveau Clown Institute (N.C.I) impulsat per Jango Edwards celebra l’11a edició de la seva Master Class Internacional al Centre Cívic Drassanes

Diu Jango Edwards que tots naixem sent pallassos però que la societat ens fa renunciar a la nostra condició primigènia. El clown nord-americà establert a Barcelona ens obre les portes d’una de les seves classes, en què guia els alumnes perquè recuperin aquest personatge amagat a través d’exercicis com el naixement.

Edwards es va endinsar en el món del clown quan tenia 36 anys, després de renunciar a la professió d’arquitecte. Des de llavors, aquest irreverent actor ha pujat a escenaris d’arreu del món i ha format centenars de pallassos en el que ell anomena el seu exèrcit. Defensa que fer riure és un arma per transformar la societat i transmet el seu llegat des de l’Institut Nouveau Clown. Una escola que durant tot el mes de setembre ha reunit a la ciutat 14 professors i 22 alumnes de 12 nacionalitats.

El resultat d’aquestes 180 hores de formació es pot veure cada dissabte de setembre a través de diversos muntatges del seu mític ‘Cabaret cabrón’.

Pròximes funcions

‘Barcelona magical Mr. e detour’

Dissabte, 22 de setembre, a les 19.30 h al Centre Cívic Drassanes

‘Circ du ole’

Dissabte, 29 de setembre, a les 20 h al Circ Cric (Sant Esteve de Palautordera)