El Teatre Goya comença temporada amb ‘Shirley Valentine’, un monòleg còmic que interpreta Mercè ArànegaFa 30 anys va veure ‘Shirley Valentine’ i va pensar que era un monòleg que li agradaria interpretar quan fregués la cinquantena.

És l’edat de la Shirley, una mestressa de casa de Liverpool que beu vi blanc per suportar una existència gris. Els fills s’han fet grans i el marit la ignora, quan no la menysté. Tot i que escrita en clau de comèdia, la peça transita pels diferents estats emocionals d’una dona que pateix, però que no perd l’esperança ni l’optimisme. La voluntat de canviar la situació esdevé més que probable quan una amiga li regala, inesperadament, un passatge per volar a Grècia. Un viatge somiat que serà també el viatge per descobrir-se a si mateixa.

La peça és sens dubte un regal per a una actriu amb experiència com Arànega, molt aplaudida a l’estrena. L’ha dirigit Miquel Gorritz, qui l’any passat ja va dirigir ‘Art’ al Teatre Goya. ‘Shirley Valentine’ roman en cartell fins al 4 de novembre.