Fill dels actors Gerardo Malla i Amparo Valle, Coque Malla va néixer a Madrid fa 44 anys tot i que conserva la seva eterna cara de nen. Amb només 15 anys va formar el grup de rock que el va convertir en un referent per a molts joves: Los Ronaldos, amb els quals va gravar cinc discos que el van portar de gira per tot l’estat espanyol i també a l’altra costat de l’Atlàntic. Amb la dissolució del grup comença la seva carrera en solitari i a fer col·laboracions amb alguns artistes importants com Los Rodríguez, Pereza o Ariel Rot. En tot aquest temps, ha compaginat la música amb la seva altra gran passió, la interpretació, i ha participat en 11 pel·lícules.

‘Último hombre en la tierra’

Malla va començar la seva carrera musical en solitari el 1999. Després de la dissolució del seu antic grup, el cantant no ha deixat de publicar discos i ara presenta, ‘Último hombre en la tierra’, el primer treball en 5 anys amb cançons inèdites.

Los Ronaldos

El grup es va formar el 1987, any que va començar a actuar en petits locals de la ciutat de Madrid. El fitxatge per la multinacional EMI els permet publicar el seu primer àlbum, titulat ‘Los Ronaldos’, que conté un dels seus primers èxits ‘Sí, sí’.

En 1996 van publicar el que seria el seu últim disc, ‘Quiero que estemos juntos’, un enregistrament en directe que incloïa tots els seus grans èxits. Dos anys després la banda es va dissoldre.

Retrobament

En 2007 va tornar a reunir-se la formació original de Los Ronaldos amb motiu del llançament d’un nou EP titulat ‘4 canciones’, que contenia altres temes inèdits entre els quals es troba ‘No puedo vivir sin ti‘, segurament el tema més reeixit de la seva carrera.

Coque Malla actor

Coque Malla no se’n perd ni una ja que, a part de tenir una reconeguda carrera com a músic, també li agrada interpretar. Ha participat en més d’una dotzena de pel·lícules i, a més, va estar nominat el 1995 com a millor actor revelació per ‘Todo es mentira’ d’ Álvaro Fernández Armero.