noia guitarra música

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona no s’aturen i ofereixen un ampli conjunt de propostes per a diferents públics: fotografia, història, música, ciència o dansa, entre altres disciplines.

I no deixeu passar l’oportunitat de gaudir de l’oferta formativa de tallers que posen al vostre abast aquests equipaments: centenars de cursos en àmbits com la tecnologia, la cura del cos, la gastronomia, el dibuix o la creació audiovisual.


On?

Als 52 centres cívics repartits per tots els barris de la ciutat.


Com?

Tant en les activitats i sobretot en el cas de tallers i cursos heu de fer reserva prèvia i per aquests últims heu de formalitzar la matrícula a través del web del centre cívic corresponent o bé de manera presencial. En aquest últim cas, consulteu abans si és necessari tenir cita prèvia.


Programa d’activitats

En el següent enllaç trobareu un munt d’activitats. Propostes per a tot tipus d’inquietuds: teatre, cinema, tallers, circ, i una llarga llista que podeu consultar a continuació.


Una proposta d’i·lustració

Centre Cívi Urgell

Lluís Cadafalch, il·lustrador i artista plàstic | Exposició ‘No haver-te conegut seria terrible…’ | Del 13 de gener al 10 de febrer | CC Urgell (Compte Utgell 145)

‘No haver-te conegut seria terrible…’ és una exposició de recopilació de micro poemes, frases o petits textos il·lustrats per Lluís Cadafalch de diferents autors catalans contemporanis. Hi trobem textos d’Enric Casasses, Mireia Calafell, Sònia Moll, Elisenda Solsona, Dolors Miquel, Irene Solà, Txell Sota, Marina Garcés o Sergi Pàmies entre altres. Les obres mostren la interpretació il·lustrada de l’autor dels diferent micro poemes o textos, realitzats en tècnica mixta i acabat digital.


Centres Cívics: activitats en família