1.- Princess Nokia: és una de les cantants de trap, hip-hop i R&B més bromista del moment. Per entendre’ns, el que fa és reduir la música negra més comercial en una mínima expressió. Amb tocs de bateria i dient els seus versos per sobre.

2.- Cerrone: Marc Cerrone és un dels pares de la música electrònica comercial. Un home que va tenir grans èxits als anys 70, com aquest ‘Supernature’ o ‘Love in C minor’. Recordeu el famós Studio 54 de Nova York? Doncs ell n’era una de les estrelles. És un músic que sap què cal fer perquè la gent s’ho passi bé.

3.- Thundercat: és un dels grans de la música negra actual, tant en solitari com quan toca amb altres músics i cantants com Kendrik Lamar, Kamasi Washington o Flying Lotus. Amb només 32 anys, és col·laborador dels grups que estan revolucionant la música negra als Estats Units.

4.- Juana Molina: Juana Molina és una argentina que fa uns anys va acompanyar David Byrne en una gira mundial. Una artista que fa una espècie de música folk però amb esperit electrònic. Barreja molts estils i li dona una espècie d’atmosfera fantàstica. Diu Juana Molina que el més important per a ella és riure i ballar.

5.- Ylia: és una alacantina establerta a Barcelona. Una habitual de sales com el City Hall i el Nitsa que ha rondat per mig món..

6.- David Lang: experimental, contemporani i de qualitat. És el compositor d’aquesta cançó que sembla mig gregoriana, però que no ho és.

7.- De La Soul: pioners del hip-hop que ja als 80 anaven amb patinet, com qui ara hi va per la Diagonal. Uns clàssics fantàstics. Des dels seus inicis s’han caracteritzat per tenir un gust únic i infal·lible a l’hora de samplejar, de triar fragments de músiques d’altres i posar-los al servei de les seves cançons.

8.- SOHN: un home que fa una música una mica més melangiosa. Si us agrada gent com Antony and the Johnsons o com James Blake us agradarà Sohn. Un anglès establert a Viena que és el que sembla. Bones atmosferes, bona veu i una música que atrau.

9.- Dubfire: Dubfire és un discjòquei iranià que fa molts anys que és als Estats Units i que és una estrella mundial del thecno. A més, a sobre l’escenari ens fascina amb el seu espectacle audiovisual imponent.

10.- Justice: un dels duos de música francesa de més èxit dels últims 10 anys. Justice són els hereus més evidents dels Daft Punk, ja que no tenen cap mania de barrejar pop, electrònica, rock, música negra i el que faci falta.

Ja has vist la nostra llista de Spotify?