sant pau entrada

Què?

El Recinte Modernista de Sant Pau data del 1902 i és el conjunt modernista més gran d’Europa, obra de l’arquitecte Lluís Domenech i Montaner, que va projectar-lo com a centre hospitalari. Prepara aquí la teva visita. I ara tens l’opció de visitar amb una entrada conjunta aquest espai i La Pedrera, d’Antoni Gaudí. Aquí t’ho expliquem.


On?

Sant Antoni Maria Claret, 167


Quan?

  • de dimarts a divendres de 10 a 14.30 h
  • caps de setmana i festius de 10 a 17 h
  • Últim accés 30 minuts abans del tancament
  • Visites guiades, caps de setmana i festius: castellà, 11 h / català, 12.30 h

Tarifes

  • Visita lliure: 15 € (-30% dte) / Visita guiada: 20 € (-30% dte) / Audioguia: 4 € (cancel·lada temporalment)
  • Entrada gratuïta a les persones que es trobin a l’atur o estiguin afectades per un ERTO.
  • Gratuït per als Amics del Recinte Modernista,  que permet que el veïnat dels quatre barris que envolten Sant Pau (Sagrada Família, Baix Guinardó, Guinardó i Camp de l’Arpa) hi accedeixin gratuïtament de manera il·limitada, mitjançant l’obtenció d’un carnet anual.
  • Consulteu al web del recinte la resta de gratuïtats que aplica sempre aquest espai, com la gratuïtat dels menors de 12 anys.


Visites amb entrada conjunta: Recinte Modernista de Sant Pau i La Pedrera

Què?

Lluís Domènech i Domènech i Montaner o Antoni Gaudí? No cal triar! El Recinte Modernista i La Pedrera proposen una nova visita combinada que permetrà descobrir els dos grans monuments de Barcelona amb una única entrada.

Com?

La proposta s’adreça al públic local i vol contribuir a oferir una nova proposta d’oci de proximitat de qualitat. Les entrades ja són a la venda a Internet. En el moment de fer la compra, caldrà seleccionar el dia en què es vol realitzar la visita a La Pedrera. La mateixa entrada serà vàlida per completar la visita a Sant Pau en els tres mesos posteriors a la data de venda.

Preus

L’entrada (per als dos espais) té un preu promocional de 20 €, 6 € en el cas dels menors de 12 anys. D’aquesta manera, es vol fomentar que les famílies puguin gaudir del patrimoni local.

La pedrera exterior


Algunes imatges

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és sant-pau-4.jpg