sant pau entrada

Què?

El Recinte Modernista de Sant Pau ha reobert les portes al públic. I ho ha fet aplicant fins al setembre un 30% de descompte a les tarifes, i amb diferents mesures per garantir la seguretat de visitants i treballadors. Un conjunt patrimonial, del 1902 que és el conjunt modernista més gran d’Europa, obra de l’arquitecte Lluís Domenech i Montaner, que va projectar-lo com a centre hospitalari.

Com?

Entre altres, el Recinte Modernista ha reduït l’aforament total dels espais, ha prioritzat les visites individuals i en grup reduït, i ha organitzat la venda d’entrades per franges horàries. L’ús de mascareta a l’interior del conjunt arquitectònic serà obligatori.

Quan?

També s’ha reduït l’horari d’obertura per assegurar el manteniment de les instal·lacions. D’ara endavant, el Recinte Modernista es podrà visitar:

  • de dimarts a dissabte de 10 a 17 h
  • diumenges i festius de 10 a 14.30 h

Gratuïtats i descomptes

  • Del 26 de juny al 31 de juliol, tots els treballadors i treballadores d’hospitals, centres d’atenció primària, residències i empreses de transport sanitari, podran accedir gratuïtament al Recinte Modernista. Per fer-ho, tan sols hauran d’acreditar-se professionalment a les taquilles.
  • Entrada gratuïta a les persones que es trobin a l’atur o estiguin afectades per un ERTO.
  • Gratuït per als Amics del Recinte Modernista,  que permet que el veïnat dels quatre barris que envolten Sant Pau (Sagrada Família, Baix Guinardó, Guinardó i Camp de l’Arpa) hi accedeixin gratuïtament de manera il·limitada, mitjançant l’obtenció d’un carnet anual.
  • Descompte d’un 30% a la resta de la ciutadania fins al proper 30 de setembre.
  • Consulteu al web del recinte la resta de gratuïtats que aplica sempre aquest espai, com la gratuïtat dels menors de 12 anys.