bcn-gallery-week

Què?

Torna la Barcelona Gallery Weekend, després de l’edició anterior marcada pels efectes de la pandèmia i la virtualitat. Aquesta setena edició del certàmen torna a la presencialitat i incorpora tot un record de participació: 33 galeries, la gran majoria a Barcelona, però també a l’Hospitalet de Llobregat, Santa Margarida i els Monjos i Sitges.

La iniciativa vol donar visibilitat a les galeries d’art i fomentar el col·leccionisme a través d’un programa dirigit a professional, artistes i ciutadania en general.


Què hi trobareu?

15, 16 i 17 de setembre: l’organització, l’Associació de Galeries d’Art de Barcelona, centra les activitats d’aquests dies en el públic professional, col·leccionistes, crítics d’art i representants d’institucions nacionals i internacionals.

18 i 19 de setembre: el certàmen es diregeix al públic general. En aquest apartat s’hi inclouen totes les exposicions i activitats especials, com ara inauguracions o presentacions, de les galeries participants.


Exposicions

Les exposicions que omplen de contingut el Barcelona Gallery Weekend són ben diverses.

  • Autors moderns i d’avantguarda, com l’exposició individual d’Eduardo Chillida.
  • El mateix Chillida juntament amb artistes com Joan MiróPablo Picasso o Antoni Tàpies, entre altres.
  • Àmplia representació de dones artistes internacionals, com la colombiana María Eugenia Trujillo, la xilena Johanna Unzueta, la fotògrafa siberiana Alisa Sibirskaya o l’artista multidisciplinària italiana Marinella Senatore.
  • I una llarga llista d’artistes que exposaran de forma col·lectiva o individual com Dorian Sari i Rosa Tharrats, Pep Agut, Martí Anson, David Bestué, Carlos Casas, Lúa Coderch, Patricia Esquivias, Joan Fontcuberta, Gerard Ortín, Daniela Ortiz i Alex Reynold.

Quan?

Del dimecres 15 al diumenge 19 de setembre del 2021


On?

En diverses galeries de Barcelona.