Dissabte, 29 de setembre, té lloc el tret de sortida, diguem-ne més informal, del Festival Internacional de Jazz de Barcelona (que celebra els seus 50 anys de vida). Apunteu perquè sona molt bé: per segon any consecutiu, torna al Moll de la Fusta el Jazz & Food i, tal com el mateix nom indica, podreu degustar propostes gastronòmiques de casa nostra i de més lluny a ritme de jazz, apostant per l’escena catalana, especialment per a tots aquells músics que viuen a Barcelona.

Una marató de 12 hores en la qual escoltarem swing, blues, jazz inspirat en el reggae i l’ska, funk, jazz amb molt de rhythm-and-blues, un homenatge a Otis Redding, i música mestissa i universal amb arrels sud-americanes. Us ho perdreu?

Programació:

11 – 12 h Domingo Swing Septet

12.30 – 13.45 h The Ramblers Septet

14.15 – 15.30 h Drop Collective

16 – 17.15 h Tonia Richardson & Lessus

17.45 – 19 h The Black Barbies

19.30 – 21 h  The Otis Redding Show

21.30 – 23 h Che Sudaka

A banda dels grups, si voleu saber quin tipus de cuina podreu trobar i més detalls de la cita, aquí!