L’exposició “Creadors de consciència. 40 fotoperiodistes compromesos”, vol ser un homenatge a professionals de la càmera de tot l’estat que arrisquen la vida en guerres o desastres naturals, entre altres situacions adverses en les quals treballen per immortalitzar moments que en alguns casos d’una altra manera serien molt difícil que ens arribessin als ciutadans.

Escenes úniques que conviden a la reflexió. “Creadors de consciència” aplega el treball de 40 fotoperiodistes, de veterans com Gervasio Sánchez, Kim Manresa, Sergi Cámara, Clemente Bernad o Sandra Balcells i d’altres més joves, com ara Javier Corso, Manu Brabo, Samuel Aranda, Bernat Armangué o Lurdes Basolí.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Exposició ‘Creadors de consciència’ (VÍDEO)” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/creadors-de-consciencia-40-fotoperiodistes-compromesos/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Les 120 fotografies que es presenten a l’exposició s’han publicat als mitjans de comunicació més importants del món. Són imatges llunyanes realitzades a països com ara Síria, Colòmbia, Veneçuela, l’Iraq o Egipte, i també situacions que vivim al nostre barri o ciutat. Podeu veure “Creadors de consciència. 40 fotoperiodistes compromesos” al Palau Robert, fins al 10 de febrer.