La Barcelona Design Week torna i ho fa celebrant la seva majoria d’edat: arriba la 18a edició de la gran cita anual sobre el disseny i la creativitat. I aquest any l’edició està associada als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible declarats per Nacions Unides.

Barcelona acollirà durant dues setmanes més d’un centenar d’esdeveniments relacionats amb el disseny i la creativitat, des d’un punt de vista professional però també, i un any més, mirant d’acostar el disseny a un públic més genèric. betevé és mitjà col·laborador del BDW 23′On?

En diversos espais de Barcelona.


Quan?

Del 16 al 28 d’octubre 2023


Què trobaràs al BDW

 • Disseny per a un Futur Humà
  Jardins de la Reina Victòria (Gran Via, 632) – 16 al 29 d’octubre
  Disseny per a un Futur Humà és una instal·lació immersiva que conforma un espai de
  reflexió i diàleg, que posa en evidència la importància del rol transformador del disseny.ç del disseny, el seu poder transformador. A l’espai públic hi haurà un bosc de banderes, 17, com el nombre de preguntes que es faran al voltant de la vinculació entre el disseny i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Aquesta instal·lació forma part del programa del 200 Aniversari del Passeig de Gràcia.
 • Opening Barcelona Design Week 2023
  18 octubre, 19 h, Roca Barcelona Gallery. C/ Joan Güell, 211-213
 • Human/AI Design Challenge
  16 al 28 octubre, CASA SEAT, Pg. de Gràcia, 109 | cartells finalistes del Human/AI Design Challenge
 • Disseny en Diagonal
  El circuit de seus associades, showrooms, botigues i espais singulars ubicats a l’Avinguda Diagonal oferiran un programa especial per navegar dins el món del disseny en aquesta edició del BDW
 • Cloenda BDW’23
  26 d’octubre, Disseny Hub Barcelona. Pl. de les Glòries, 37-38
  Presentació de la proposta del Manifest Nº18 Design for Human Future i festa de cloenda de la BDW’23 (Music Partner: ACX Music)

BDW’23: Consulta aquí totes les activitats