Arriba la Barcelona Design Week, del 7 al 30 d’octubre. Més de 80 activitats repartides per tota la ciutat per poder gaudir de tot el potencial creatiu de Barcelona. Aquest és l’objectiu de la Barcelona Design Week City, organitzat pel Barcelona Centre de Disseny i promogut pel Disseny Hub Barcelona. La col·laboració principal és a càrrec del Museu del Disseny i el suport de betevé.

El mes de juny ja es va celebrar la primera part del certàmen -més de cara a professionals- i ara, a l’octubre, és el torn del BDW “més ciutadà”`. Amb el lema “Pensa, dissenya i actua”, el certamen defensa el disseny com a via per repensar la societat.


On?

En diversos espais de Barcelona.


Com

Consulteu cadascuna de les activitats al web del BDW. Allà us explicaran si cal o no reserva i com s’ha de fer.


Quan?

Del 7 al 30 d’octubre del 2021Principals activitats

CUBS Disseny en Diagonal

Instal·lació de 8 cubs al llarg de tota l’Av. Diagonal explicant el paper del disseny en el nostre dia a dia. Descobreix-los tots! Aquí et diem a on | Del 14 al 30 d’octubre.

Pl. Pius XXII, 4 | Av. Diagonal, 543 | Av. Pau Casals 1 | Av. Diagonal, 548 | Pl. Cinc d’Oros | Av. Diagonal, 420 | Passeig de Sant Joan, 1 |Pl. de les Glòries, 37-38


Instal·lació d’ESCOFET

L’empresa Escofet treballa amb arquitectes, dissenyadors i artistes per a crear noves solucions que implementen a avingudes, carrers, places i bulevards de tot el món. Durant la Barcelona Design Week l’empresa presenta una instal·lació amb elements de la recent col·lecció Air, plena de color i confort | Del 14 al 30 d’octubre. Exterior Disseny Hub Barcelona, Jardins d’Elisava.


Exposició al Roca Barcelona Gallery

Inauguració de l’exposició “Idees per a la Humanitat: Receptari per a la Salut Planetària”. Recopilació d’idees i crides a l’acció per a que les persones prenguin decisions informades i actuïn individual o col·lectivament per millorar la salut del planeta | Del 15 al 30 d’octubre, a la Roca Barcelona Gallery.


Taller Citizen Lab per repensar la ciutat

Barcelona Design Week City Festival acollirà B Citizen Lab, un espai de trobada, aprenentatge i generació participativa d’idees per afavorir la construcció d’una Barcelona més pròspera, inclusiva i sostenible | 16 d’octubre, d’11 a 14 h, a l’exterior Disseny Hub Barcelona (zona Jardins d’Elisava). Gratuït amb reserva prèvia.


La Food Design Week. El food design arriba al carrer.

Aquest any la Barcelona Design Week presenta com a novetat la Food Design Week, un programa especial d’activitats per acostar el food design a la ciutadania. Consulta tota la programació de la Food Design Week.


Districtes de Disseny

Districtes Disseny és el programa d’activitats organitzat per agents vinculats al disseny, la creativitat, la innovació que se sumen al programa de la Barcelona Design Week.

Turó Parc Open Night: El proper 7 d’octubre inaugurarem la Barcelona Design Week City Festival amb una Open Night als carrers del voltant del Turó Park. Ruta per descobrir 8 showrooms i galeries emblemàtiques, una darrera l’altra, en aquest zona de Barcelona. I moltes més activitats: consulta tota la programació de Districtes Disseny

bcn design week