ars digitals

Què?

L‘Ars Electronica Festival celebra del 8 al 12 de setembre l’edició número 42, dedicat a posar en contacte l’art i les tecnologies més avançades amb la mateixa societat que les produeix.
La cita se celebra a Linz, a Àustria, però des de l’any passat també, de manera deslocalitzada, en més de cent ciutats repartides per tot el món, entre les quals Barcelona.


A Barcelona

A la nostra ciutat, la festa prendrà la forma de l’Ars Electronica Garden Barcelona, una iniciativa organitzada per l’Institut Ramon Llull, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) o l’Hangar-Centre de recerca i producció d’arts visuals, entre altres, a més de les dues seus barcelonines que acullen activitats del festival: Espronceda-Institut d’art i cultura i Canòdrom-Ateneu d’innovació digital i democràtica.

Exposicions, exhibicions d’obres inèdites, xerrades entre artistes, tallers, presentacions de projectes.

Al Canòdrom: una creació digital de caràcter històric | una obra inèdita que formarà part de la Col·lecció Beep d’Art Electrònic | Cinc projectes que participen a Ars Electronica gràcies a les beques que els ha concedit les diverses institutucions.

Consulta el programa de l’Ars Electronica Garden Barcelona


Quan?

De dimecres 8 a diumenge 12 del setembre de 2021


On?

  • Espronceda-Institut d’art i cultura (Espronceda, 326, nau 4 i 5)
  • Canòdrom-Ateneu d’innovació digital i democràtica (Concepción Arenal, 165)