30 anys CCCB portes obertes concerts programa

El CCCB celebra els seu 30è aniversari i ho fa amb una gran festa que s’allargarà tres dies, del 23 al 25 de febrer i que portarà portes obertes, concerts i altres activitats en el programa de la celebració. El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, centre cultural multidisciplinari, ocupa diversos edificis de l’antiga Casa de la Caritat al Raval de Barcelona.

Als anys 1990, els arquitectes Helio Piñón i Albert Viaplana van reformar i adaptar l’edifici perquè acollís el CCCB, obra que va guanyar els Premis FAD d’arquitectura i Ciutat de Barcelona d’Arquitectura l’any 1993. L’any següent es va inaugurar oficialment, era el 25 de febrer del 1994. Des de llavors, el CCCB és un dels centres de cultura contemporània de referència a escala europea. Ara ho celebra amb una gran festa oberta a tothom. Et detallem el programa complet i els horaris de la festa del 30è aniversari del CCCB.


Quan

De divendres, 23 de febrer, a diumenge, 25 febrer, del 2024

  • Divendres: de 20 a 0 h
  • Dissabte: d’11 a 23 h
  • Diumenge: d’11 a 20 h

Programa

  • 20 a 23 h: portes obertes a l’exposició “IA: intel·ligència artificial“. Entrada lliure amb reserva!
  • 20 a 0 h: vestíbul. Festa <3Or tresor. Una festa programada per la DJ Meritxell de Soto, amb Opi Melissa i visuals d’Ana Harrison. Hi participen Me siento extraña (DJ set), LaFrancesssa (concert en viu) i Latineo (DJ session). Oscila es fa càrrec del disseny de la llum i el col·lectiu Safe Amorx (awareness team), de l’acompanyament. Hi haurà servei de bar. Entrada lliure.
  • 11 a 20 h: Mirador CCCB, obert. Un espai emblemàtic que permet gaudir de magnífiques vistes sobre la ciutat de Barcelona. Entrada lliure.
  • 11 a 20: inauguració de ‘La conferència infinita’ i ‘Torn de preguntes’, experiments amb l’Arxiu CCCB creats amb intel·ligència artificial pel col·lectiu Estampa. Instal·lacions artístiques d’accés lliure al Pati de les Dones i al vestíbul. Entrada lliure.
  • 11 a 23 h: portes obertes a l’exposició “IA: intel·ligència artificial”. Entrada lliure amb reserva!
  • 17.45 a 19.15: al Teatre CCCB, conversa ‘Viure en temps de desconcert’, amb Carolin Emcke, Ricard Solé i Judit Carrera.
    En aquesta conversa, dos referents del món de la filosofia i la ciència parlen amb la directora del CCCB, Judit Carrera, per formular preguntes relacionades amb la vida i la mort, el llenguatge i la memòria, la imaginació i la veritat. Entrada lliure amb reserva.
  • 20 a 21 h: al vestíbul, HYPER_O, concert a càrrec de Carles Viarnès amb visuals d’Alba G. Corral.
    Dos hiperorgues construïts especialment per a l’ocasió presideixen l’escenari d’Hyper_O. El músic Carles Viarnès toca els dos instruments a través de teclats i seqüenciadors, amb la qual cosa fa que es relacionin amb un entorn digital i obre el ventall de sons i textures. L’univers musical d’Hyper_O entra en diàleg amb el treball de l’artista visual Alba G. Corral. Hi haurà servei de bar. Entrada lliure.
  • 11 a 20 h: ‘La conferència infinita’ i ‘Torn de preguntes’, experiments amb l’Arxiu CCCB creats amb intel·ligència artificial pel col·lectiu Estampa. Instal·lacions artístiques d’accés lliure al pati de les Dones i el vestíbul. Entrada lliure.
  • 11 a 20 h: portes obertes a l’exposició “IA: intel·ligència artificial”. Entrada lliure amb reserva.
  • 11 a 20 h: obrim el Mirador CCCB, un espai emblemàtic que permet gaudir de magnífiques vistes sobre la ciutat de Barcelona. Entrada lliure.