Avui un ‘Interviu’ de luxe a “303”. Loïc Le Joliff, fundador i responsable de Brunch-in Barcelona, ens visita a l’estudi per parlar-nos de la seva darrera proposta, Hivernacle, i per repassar la seva trajectòria en el món del fenomen club, “clubbing”, barceloní.

Des que va iniciar l’aventura de Piknic Electronik a l’incomparable marc dels jardins Joan Brossa de Montjuïc, més tard rebatejada com Brunch-in the Park, Loïc Le Joliff no ha mirat enrere, i ha aconseguit un èxit sense precedents i s’ha expandit cap a esdeveniments com Brunch-in the City, Hivernacle i el festival DGTL en la seva edició barcelonina. Encara no content amb això, ha exportat les seves festes a capitals com París, Madrid o Lisboa i ha mantingut la seva activitat com a discjòquei i productor. Tot un heroi de l’escena electrònica de Barcelona.

La secció ‘Actualitat’ arriba, com sempre, carregada de novetats discogràfiques, per destacar els nous llançaments de segells com Cin Cin, Suara, Honey Soundsystem, Rekids o We Are The Brave. Tot el necessari per estar a l’última en el món de l’electrònica de qualitat.

A més, fem com sempre el repàs a la vibrant escena de clubs de la nostra ciutat, Barcelona, un dels punts calents del fenomen club europeu.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part