Els sons més frescos i les novetats imprescindibles com sempre a la nostra secció d’’Actualitat’. Per estar a l’última. Avui presentem els darrers llançaments de segells com Correspondant, Suara, My Techno Weights A Ton, Music From Memory, Black Butter o Realm, entre d’altres.

A més dues noves remescles del productor i DJ de Frankfurt Gerd Janson, el recomanable recopilatori ‘1 By 1’, de Geoffrey Landers, i el darrer Ep dels Gorgon City, com a novetats destacades de la setmana.

A la ‘Retrospectiva’, el mític segell de Sheffield Warp, clau en l’evolució de l’electrònica, amb una discografia immensa i amb un catàleg d’artistes increïble, des de Autechre fins a Aphex Twin passant per Boards Of Canada o LFO, entre molts altres. Un repàs que es dividirà en dues parts. Al programa d’avui, els seus inicis, vinculats estretament al so Bleep de Sheffield, la variant crua, robòtica i amb baixos immensos, del house de Chicago i el techno de Detroit, que arrasava al nord d’Anglaterra als principis dels noranta.

I com sempre, la selecció de les millors sessions de club de la nostra ciutat, al nostre ‘Clubbing’ a partir del minut 50 de la 2a part.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part