El Mercat de les Flors ha estat la seu de la gala dels XV Premis ARC -els premis que escullen els professionals de la indústria musical- formada per mànagers, promotors, programadors de festivals, teatres i auditoris, tècnics municipals de joventut i cultura i agents de zona de Catalunya.

Celebrada la gala dels Premis ARC en la seva XV edició. Conduïda per Quim Masferrer, ha tingut actuacions breus de La Pegatina, Maria Arnal i Marcel Bagés , La Iaia i Quico Pi de la Serra.  La gala ha estat marcada per l’absència del conseller de Cultura Lluís Puig qui, per cert, havia estat soci d’ARC, l’associació de professionals que atorga els premis. Però s’ha projectat un vídeo en què adreçava un missatge de salutació als assistents.

La Pegatina ha estat un dels grups guardonats, en concret en la categoria de gira internacional. Els Amics de les Arts ho han estat en la de gira per teatres, Love of Lesbian en la de gira per sales i Txarango en la de gira per festivals. Gires per festes majors distingides han estat les de Doctor Prats, Orquestra Nova Saturno i Los 80 Principales, aquesta en la categoria de grups tribut. Maria Arnal i Marcel Bagés han estat mereixedors del premi a l’artista revelació.

Dues sales històriques de Barcelona, les veïnes Sidecar i Jamboree han rebut  guardó per les seves programacions. I eI responsable d’una altra, Fede Sardà, de la Luz de Gas, ha merescut el premi a la trajectòria professional.