NOVETATS:
– El nou Ep homònim del projecte alemany Aera, habitual de Innervissions, del segell Barceloní Hivern, dirigit per John Talabot.
– El primer release del nou label Tracy Islands a càrrec de Mori Ra.
– La darrera referència d’un dels segells favorits de 303, Cin Cin, propietat del britànic Fort Romeau, i compartida pels productors New Jackson i Elliott Lion.
– El nou treball de Els Lizards, presentant els tracks Tzatziki i Aloof des del sempre consistent segell de Bristol FutureBoogie.
– El remix del clàssic Deux a càrrec de Shadow Traxx del nostre propi label, Tempesta Music.
– I acabem la secció de Novetats amb el darrer hit de Fatima Yamaha per Dekmantel, Araya.

CLÀSSICS:
A la secció de Clàssics us portem la segona entrega de l’especial dedicat al llegendari Dj i productor britànic Andrew Weatherall.
En concret, avui repassem la seva etapa al front del projecte The Sabres Of Paradise, en actiu des del 1992 fins al 1995 i que va formar part del prestigiós segell de Sheffield Warp.
Dintre dels temes escollits hi ha tres extrets del primer àlbum dels Sabres Of Paradise, Sabresonic, que son: Still Fighting; Smokebelch i Smokebelch II (Beatless).
Representativa de les moltes remescles dels Sabres Of Paradise, escoltem la revisió del One Day de Björk, en concret The Sabres Of Paradise Springs Eternal Mix i dos tracks més escollits del segon àlbum dels Sabres, Haunted Dancehall: Bubble And Slide i Wilmot.

AGENDA:
I per últim i com sempre, us portem l’agenda de la setmana barcelonina a l’escena de clubs de Barcelona (a partir del minut 70′).

Recupera el programa sencer aquí: