Amb motiu de la notícia que Catalunya serà la capital de la garnatxa 2018, conversarem amb Joan Arrufí, president del Consell Regulador DO Terra Alta. Descobrirem amb Rosa Garcia, directora de Rezero, el projecte reWINE. En Pere Miquel ens explicarà les propietats del porro. Anirem al Fab Lab Barcelona, practicarem la gimnàstica rítmica i provarem el restaurant Norai, al Museu Marítim. Per últim, Els fogons de la Bordeta ens ensenyaran a cuinar porros en vinagreta.
el més vist
29 afectats per salmonel·losi en un restaurant de Barcelona per menjar truita de patates
El plenari d’Horta rebutja l’enderroc d’una casa noucentista per ampliar una escola
Barcelona i Catalunya, a les portes d’una calorada molt intensa i persistent
Tots els carrers guarnits a les Festes de Gràcia 2024: quines són les temàtiques de les decoracions?
Collboni culminarà la connexió del tramvia per la Diagonal aquest mandat… si té pressupost
el més vist
29 afectats per salmonel·losi en un restaurant de Barcelona per menjar truita de patates
El plenari d’Horta rebutja l’enderroc d’una casa noucentista per ampliar una escola
Barcelona i Catalunya, a les portes d’una calorada molt intensa i persistent
Tots els carrers guarnits a les Festes de Gràcia 2024: quines són les temàtiques de les decoracions?
Collboni culminarà la connexió del tramvia per la Diagonal aquest mandat… si té pressupost