Barna Sants presentació

‘Cançó de carrer. Cantem Ramon Muntaner’ és el títol del disc que recull l’últim concert que Ramon Muntaner va fer en el festival Barnasants d’ara fa un any. Quan feia una trentena d’anys que havia abandonat el món de la música, el Barnasants va homenatjar el cantautor amb un últim concert acompanyat d’artistes com Borja Penalba, Gemma Humet, Joan Manuel Serrat o Enric Hernàez. Muntaner recorda la felicitat que va sentir aquella nit i agraeix la feina feta. L’organització del Barnasants ha assegurat que el concert va aportar emoció i una gran satisfacció i per aquest motiu han tirat endavant el projecte discogràfic.

 

disc ramon muntaner

Més que un disc

Les cançons que es poden trobar al disc tenen moltes col·laboracions: ‘Cançó de carrer’, amb Borja Penalba; ‘La plaça del Diamant’, amb Joan Manuel Serrat i Gemma Humet, ‘Salve’, amb Enric Hernàez, en són alguns exemples. A més, l’àlbum forma part d’una col·lecció de dos discos homenatge a altres grups musicals: a Les Kol·lontai, una òptica femenina, i Joan Isaac, amb el disc ‘Cançons de les revoltes del 68’.

El Barnasants recalca la importància de la memòria democràtica i que els discos vagin més enllà de ser únicament propostes discogràfiques. El Barnasants ha animat els aficionats a seguir lluitant per tal que la música popular no desaparegui.