Els veïns del Fort Pienc fa temps que demanaven una ampliació del recorregut del bus 54 per donar un millor servei al barri i arribar a punts estratègics i ho han aconseguit. TMB posarà en marxa les modificacions per ampliar la ruta a la zona del Fort Pienc aquesta tardor.

El 54 tindrà parada davant del CAP del passeig de Sant Joan

A banda del pas per la zona de L’Auditori i el Teatre Nacional, on els veïns de la zona demanaven major connectivitat amb transport públic, des de l’associació veïnal es reivindicava que tingués parada davant del CAP, cosa que finalment serà possible.

Canviarà el recorregut i la ubicació de les parades

D’aquesta manera, asseguren, molta gent gran agafarà el bus, perquè el tenen massa lluny per anar-hi a peu i el taxi els resulta molt car.

Les modificacions a la línia del bus 54 es faran aquesta tardor

Les actuacions per fer possible l’ampliació de la línia es faran a partir del 27 de setembre, ja que aquest bus modificarà el recorregut i també el nombre de parades, ja que està previst anul·lar-ne dues i fer-ne tres de noves. D’aquestes noves parades, dues seran en parades ja existents i una tercera parada amb plataforma s’ha de construir al carrer de Casp, entre el passeig de Sant Joan i Roger de Flor.