A la reunió s’ha acordat que la recollida de signatures per al manifest fet públic aquest dilluns es faci presentant el DNI.

Els veïns condemnen la violència i afirmen que no són contraris al projecte de Can Vies però reclamen a l’Ajuntament que tractin tots els col·lectius de la mateixa manera. Admeten que no s’hi senten representats i, per aquesta raó, alguns han recordat que, si el consistori ofereix un altre espai alternatiu a Can Vies, no s’oblidin d’altres entitats del barri que també estan mancades d’espais. Al llarg de l’assemblea s’han pogut sentir diverses intervencions, veïns que han defensat que els ocupes no són violents i d’altres que han demanat que s’enderroqui completament l’edifici.

Albert Torras, impulsor del manifest, critica que “col·lectius que vulguin viure fora del sistema” demanin solucions a l’administració per a la manca d’espais. Per això ha dit que si no volen tenir cap relació amb l’administració que paguin “un lloguer d’un espai privat i l’Ajuntament no es posarà amb tu”. L’assemblea es tornarà a reunir el proper 16 de juny per posar més punts en comú.