robatori violencia les corts

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per haver robat amb violència el rellotge i el mòbil d’un veí del districte de les Corts. Els fets van passar el 12 de juny, a tres quarts de set de la matinada, al carrer del Cardenal Reig, al barri de la Maternitat i Sant Ramon de Barcelona. Els agressors van agredir brutalment la víctima per aconseguir sostreure-li les pertinences, fins al punt que va requerir ser intervinguda quirúrgicament per les ferides.

La víctima, que es dirigia al seu domicili, va quedar estabornida a terra d’un cop de puny. L’agressor la va abordar amb un patinet elèctric i, juntament amb altres tres joves, van continuar agredint-la fins a poder sostreure-li el rellotge, valorat en uns 200 euros; el mòbil, d’un valor aproximat de 400 euros, i la cartera amb documentació diversa. Tot i això, un d’ells va continuar agredint i intimidant l’home fins a aconseguir que aquest li facilités el PIN del telèfon mòbil.

Identificat i denunciat un furtador a la platja de Barcelona gràcies a un vídeo viral de Twitter

La víctima va haver de ser operada

A conseqüència de la brutal agressió durant el robatori, el SEM va haver de traslladar la víctima a l’hospital, on va requerir d’una intervenció quirúrgica per les ferides patides durant l’agressió.

Els investigadors van poder localitzar el mòbil sostret i identificar dues persones presumptament implicades en el robatori. Una d’elles és un home de 19 anys i, l’altra, un menor amb 13 antecedents, 10 dels quals per robatoris amb violència. De fet, els Mossos els vinculen a un grup criminal dedicat a cometre robatoris seguint aquest mateix “modus operandi”.

Un home aconsegueix trucar al 112 sense que el sentin els lladres que havien entrat al seu pis

Llibertat amb càrrecs per als detinguts

Després de passar a disposició judicial i de fiscalia de menors van quedar en llibertat amb càrrecs amb mesures cautelars.