Tant sols unes hores després que dissabte el RCD Espanyol i l’Ajuntament de Barcelona inauguressin una placa commemorativa de l’estadi de Sarrià, aquesta ha estat vandalitzada. Uns desconeguts han fet un grafit en la part posterior del monòlit en què es pot llegir: “Perico, recorda que ets una merda”.

La placa homenatja el mític estadi de Sarrià del club blanc-i-blau, i s’hi pot llegir: “Jardins del camp de Sarrià. Seu esportiva del RCD Espanyol de Barcelona 1923-1997”. En l’acte, hi van participar, entre d’altres, Mao Ye, conseller delegat del club espanyolista; Antoni Fernández Teixidor, president de la Fundació del RCD Espanyol i, per part de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde i Albert Batlle, regidor del districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Batlle ha fet una piulada a través de Twitter en què ha denunciat “la impresentable acció” d’uns vàndals.

Tot i això, poques hores després ja no en quedava rastre perquè la pintada ha estat esborrada. Els serveis de neteja han actuat amb rapidesa, però el monòlit segueix malmès, ja que no han pogut recuperar la placa de marbre, que també han arrencat.