És el tema de conversa més recorrent des de divendres a la nit, quan algú que tenia una butlleta igual que aquesta es va convertir en multimilionari. Però aquí, ni rastre de l'afortunat. PAQUITA BERGARA "I ara, jugo cada setmana, però no m'ha tocat res. Noi, una llàstima." ROSA RODRÍGUEZ "No, llevo pero no me ha tocado nada. Pero estoy contenta porque ha tocado en el barrio. A alguien le habrá tocado, ¿no?" BIENVENIDO FELIZ "No me ha tocado. Vengo a mirar a ver si con la Primitiva consigo algo." I al barri ja han sorgit tot tipus de rumors i històries sobre qui pot ser el veritable guanyador. MARTA MALDONADO, titular de l'administració 60 de loteria de Barcelona "No, a veure, no sabem qui és. Però la gent parla, diuen que és d'aquí del barri, que és un senyor del barri. Bé, a veure. Ja li hem posat nom, li hem posat on viu i tot. Però em sembla que és només que va..." Aquest és el premi més gros que ha donat mai aquesta adminsitració de loteria en els seus 60 anys d'història. Esperen que serveixi com a reclam i que, per tant, els permeti augmentar les vendes. També se'n volen beneficiar els botiguers, que pretenen que els 26 milions que han caigut al barri serveixin per reactivar el comerç, com a mínim el més pròxim a l'administració de loteria. SALUD HERNÁNDEZ "Va a ir muy bien. Está muy dejado. Y ahora con la lotería nos vamos a poner todos forrados." Els jugadors continuen apostant amb l'objectiu que en el futur siguin ells els afortunats. Tenir 26 milions al compte corrent és molt difícil, però això sí, somiar segueix sent gratis.

La combinació que ha fet guanyar 26,5 milions d’euros a un veí del Turó de la Peira és la següent: 3-10-23-27-44, amb els números estrella 9 i 7. La fortuna ha fet, a més, que el màxim premi de l’Euromillones també hagi estat agraciat amb un dels nou premis de segona categoria (5+1 encerts) del mateix sorteig, de manera que a banda dels 26,5 milions d’euros del primer premi, també se n’ha emportat 193.000 més.

La titular de l’administració de loteria número 60 de Barcelona, Marta Maldonado, assegura que encara no saben qui n’ha estat el guanyador, però reconeix que el lliurament del premi ha servit com a reclam per augmentar les vendes. De fet, els comerciants més propers a l’administració, situada al carrer del Cadí, confien que la notícia també suposi un cop d’efecte i millori la situació del comerç de la zona.

Malgrat que aquest ha estat el premi més gros validat mai en aquesta administració de loteria, en altres ocasions també han repartit xifres milionàries entre els seus clients. Fa dos anys van repartir 2,9 milions a la Primitiva i l’any 2009 una petita part d’un dels cinquens premis de la loteria de Nadal també va caure aquí.