El foc, que ha començat cap a les 4 de la matinada, ha calcinat del tot 4 cotxes i una motocicleta i ha afectat 10 vehicles més. També ha fet malbé la instal·lació elèctrica de l'aparcament i el sistema d'extracció de fum. L'edifici, però, no ha sofert danys estructurals. MARTIN RODRÍGUEZ veí "Nos hemos despertado, a las cinco, más o menos, con el ruido de los camiones y los bomberos, la policia y los Mossos. Nos hemos empezado a preguntar y estaba todo lleno de humo." S'han hagut de desallotjar els veïns i els serveis mèdics els han atès per inhalació de fum. "L'incendi ha afectat els cotxes que es troben aquí, just a sota nostre. Aquesta és la porteria 35, i es poden veure els efectes del fum, que ha arribat fins al setè pis de l'immoble." SERGI PEÑA veí "Fa un parell d'anys va passar a la mateixa zona i també van ser afectats menys cotxes, però aquesta vegada han sigut més." De fet, és la tercera vegada que passa. algunes fonts apunten que podria tractar-se d'un conflicte veïnal i que el foc pot haver estat provocat. Els veïns, reclamen solucions. ESTHER LÓPEZ veïna "És esgarrifós, veure aquesta imatge. Tenint en compte que és la tercera vegada que ha passat. Jo demanaria a la gent que està investigant aquesta tema, que d'una vegada per totes, això es resolgui. Perquè finalment lo que passarà és una desgràcia. És l'únic que demano." Els Mossos continuen investigant i no descarten cap hipòtesi.

Els Bombers de Barcelona han rebut l’avís de l’incendi a les quatre de la matinada i hi han desplaçat cinc dotacions, que han pogut apagar el foc que s’havia declarat a la planta -2 d’aquest pàrquing. A causa de la gran quantitat de fum, els bombers han hagut de desallotjar un bloc del complex, en què viuen unes 400 persones, i han atès diversos veïns per inhalació de fum. La instal·lació elèctrica del pàrquing ha quedat malmesa, però l’estructura de l’edifici no se n’ha vist afectada.

Es tracta del tercer incendi que es produeix en aquest mateix pàrquing en els darrers quatre anys (2008, 2010, 2012). L’hora i el lloc es repeteixen: en tots els casos, el foc s’ha iniciat la matinada de dissabte a diumenge i ha cremat els cotxes situats entre les porteries 33 i 35.