Hi haurà tipus de temps per a tots els gustos, sobretot a partir de divendres. El fred serà moderat però ni de bon tros tan intens com els darrers dies. La neu visitarà esporàdicament els Pirineus, de moment a cotes mitjanes.

L’anticicló continuarà damunt de Catalunya fins dijous i afavorirà que el pont comenci amb predomini del sol i temperatures molt contrastades entre les mínimes i les màximes. Les matinades de dimecres i dijous tornaran a ser gèlides a les fondalades i valls interiors, però força més suaus a mitja muntanya a causa del fenomen de la inversió tèrmica. Els migdies seran agradables, amb màximes que al litoral, i a la ciutat de Barcelona, tocaran sostre dijous. La boira serà present a primera hora en zones enclotades, però tendirà a fondre’s al llarg del matí.

Dijous a la tarda començaran a augmentar les nuvolades de ponent a llevant a causa de l’aproximació d’un front fred que obrirà les portes a un nou canvi de temps a partir de divendres Divendres es preveu que sigui un dia més ennuvolat a causa del pas del front, i  força ventós a l’oest i el sud del país. El front deixarà xàfecs al Pirineu i algun sector de nord del país, tot i que la cota de neu s’emplaçarà força amunt en un primer moment.

Al llarg de la nit de divendres a dissabte i part de dissabte no es descarten xàfecs a l’entorn de la Costa Central i a la mateixa ciutat de Barcelona. El cel es mostrarà, en canvi, força més clar terra endins i cap al sud. El vent del nord i el nord-oest es farà notar als extrems del país i nevarà, feblement, a prop de la cara nord. Dissabte serà possiblement el dia més fred d’aquest pont, amb una màxima que a Barcelona rondarà la marca els 12 graus.

Els mapes albiren la possibilitat d’un canvi de temps notable diumenge a causa de l’arribada d’una pertorbació activa. Els ruixats podrien guanyar presència i extensió a partir de migdia. L’operació tornada podria ser passada per aigua a força indrets, amb neu novament a cotes mitjanes de les muntanyes, no a les valls.