LLUÍS RAVELL, president AVV Esquerra de l'Eixample "Feia un servei molt útil pel barri, pensem que un barri com el nostre, on hi ha una població molt envellida, un servei de qualitat i de proximitat és un punt molt important, una cosa molt valuosa, molt preuada".

Els membres de l’Associació de Veïns de l’Esquerra de l’Eixample s’han assabentat a última hora del tancament del centre i s’hi han concentrat al davant per informar-ne els ciutadans i per recollir signatures en contra de les retallades socials en l’àmbit de la sanitat. Asseguren que aquest tancament, juntament amb la no obertura del centre d’atenció primària del carrer del Comte de Borrell per manca de pressupost, debilita molt l’atenció sanitària al barri.

Un terç de les prop de 15.000 consultes que atenia aquest centre les haurà d’absorbir ara el servei central del Clínic, a Villarroel. La resta aniran a parar al CAP Manso o bé a l’Hospital Plató.

L’Hospital Clínic té previst millorar el seu servei d’urgències mitjançant una ampliació del centre que ha d’ocupar part dels terrenys alliberats per l’enderroc de la caserna de bombers del carrer de Provença. Aquesta ampliació, però, s’ha endarrerit i no hi ha cap termini previst per dur-la a terme.