A mig matí els bombers encara continuaven analitzant l'estructura de l'aparcament on s'ha produït l'incendi. El foc s'ha originat a dos quarts de nou quan un vehicle s'ha cremat. Les flames s'han escampat ràpidament i han afectat més cotxes: cinc n'han quedat calcinats i sis més, amb desperfectes. ROSER ARÚS, veïna "Nosaltres tenim el cotxe aparcat aquí. Són tres diferents finques però per sota el parquing es comunica tot. I que s'han cremat uns cotxes i és clar, no és pot entrar ni per un costat ni l'altre." Les altes temperatures a les quals s'ha arribat a l'interior de l'aparcament han danyat una canonada del gas. ISIDRE SOLER, cap de guàrdia de Bombers de Barcelona "Ha provcat un escapament important de gas dintre de l'aparcament i ha provocat importants explosions que fins i tot han obert les portes del parquing." Segons els Bombers, l'incendi, que s'ha trigat una hora a extingir, ha afectat uns 100 metres quadrats del sostre de la primera planta. De moment, els agents dels Mossos d'Esquadra i els Bombers han recomanat als propietaris dels vehicles del primer pis que no entrin fins que els arquitectes no s'assegurin que l'estructura està en bon estat. Això sí, els propietaris dels vehicles de les altres dues plantes hi poden accedir. MAITE DÍEZ, veïna " La estructura donde estan los coches quemados, no está muy segura porque hemos oido un ruido y claro como está oscuro y prohíben pasar a esta zona." A les 11 h del matí, els veïns han pogut a entrar al bloc de pisos. MARIA RISQUES, veïna "El fum sembla que marxa pero de moment no tenim ni aigua, ni llum, ni gas." Durant quatre hores s'ha tallat el trànsit del carrer de Floridablanca entre Entença i Rocafort.

L’incendi s’ha produït al número 36 de l’avinguda de Mistral, al barri de Sant Antoni. El primer avís s’ha rebut a les 8.34 del matí i alertava d’un foc a la planta -1 de l’aparcament. Vuit dotacions dels Bombers s’hi han desplaçat i han extingit l’incendi en una hora.

Segons les primeres investigacions, un dels cotxes aparcats hauria explotat i el foc s’hauria extès als cotxes del costat. En total, s’han cremat sis vehicles i uns altres sis n’han resultat afectats per l’escalfor. No hi ha hagut ferits.

Durant les tasques d’extinció, s’ha hagut de tallar l’electricitat i el gas de l’edifici situat a sobre de l’aparcament perquè les flames havien afectat una canonada de gas. Tot i que no ha calgut desallotjar cap veí,  se’ls ha recomanat no sortir de casa. Avui no podran obrir les dues oficines de La Caixa que hi ha als baixos.

Els bombers han explicat que les flames han cremat també el sostre de l’aparcament i ara s’haurà de revisar si ha afectat l’estructura de l’edifici.