Els representants dels treballadors de presons i de la conselleria de Justícia han finalitzat l’última reunió amb un acostament de posicions pel que fa a la compensació de dies festius, però no s’ha avançat en condicions de seguretat. Les parts s’havien de tornar a reunir aquest divendres a les 11 h, però els bloquejos a les entrades de les presons de Quatre Camins i Can Brians per part dels funcionaris ha fet que la Generalitat suspenqui la trobada.

La trobada es va produir un cop els sindicats van plantejar un ultimàtum al  Departament de Justícia perquè abans de les 20.30 h s’iniciés la reunió prevista per a les 18 h  o anunciarien noves mobilitzacions.

Fonts del departament van explicar que estaven treballant en una nova proposta per reprendre les negociacions, però que el termini imposat pels sindicats era molt reduït i que no sabien si arribarien a temps. Finalment, però, les converses es van reprendre “in extremis”. Tot i així, l’oferta de la Generalitat no ha satisfet els sindicalistes.

Després de tres dies de protestes per les retallades del govern de Mas al sector, continuen sense arribar a un acord.